logoCLarijs Webdesign en Diensten

Helkantsedijk 16
4927 RJ  Hooge Zwaluwe
06-29213350

 

 

 

Disclaimer:

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat in formatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. CLarijs Webdesign en Diensten is hiervoor niet aansprakelijk. 

Alle op deze websiteaangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van CLarijs Webdesign en Diensten of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiƫren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan CLarijs Webdesign en Diensten worden geƫxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. CLarijs Webdesign en Diensten heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat CLarijs Webdesign en Diensten links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van CLarijs Webdesign en Diensten van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright CLarijs Webdesign en Diensten 2017.